Radosne vesti iz Betanije: Rodile se 23 bebe!

Radosne vesti iz Betanije: Rodile se 23 bebe!

U novosadskom porodilištu od prekjuče u 7 sati do juče u isto vreme rodile su:

DE­VOJ­ČI­CE: Ni­na Ra­dić, Ta­nja Ba­gi, Iva­na Ro­sić, Be­a­ta Ku­bik Či­sar, Mir­ja­na Dra­ge­lje­vić, Da­ni­je­la Vra­nje­še­vić, Ma­ri­na Og­nja­nov Po­po­vić, El­vi­ra Re­ka i Ta­tja­na Pe­re­hi­nac iz No­vog Sa­da, Alek­san­dra Ba­bić iz Ka­ća, Đu­li­je­ta Ko­lol­tar iz Som­bo­ra, Ta­ma­ra Ago iz Če­re­vi­ća i Sa­nja Ša­kić iz Kr­če­di­na.

DE­ČA­KE: Iva­na Ili­čić, Gor­da­na Sej­fu­lov­ski Mi­rić, Ma­ri­ja Mi­lo­sa­vlje­vić, Oli­ve­ra Sta­no­je­vić, Vi­o­le­ta Ste­jić, Ma­ri­na Ca­re­vić, Dan­ka Ma­ti­je­vić i Ma­ri­ja Sreć­kov iz No­vog Sa­da, Go­ra­na Be­ro­nja iz Fu­to­ga i Va­nja Vu­le­tić iz Bač­kog Jar­ka.

ČESTITAMO!!!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica..., ali i proizvoda za dojilje. Proizvodi su domaći, a njihov kvalitet i sigurnost usklađeni su sa evropskim i svetskim standardima. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

matičar novi sad jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija novosađani gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević raspored sahrana novi sad Isključenje struje bez vode isključenja struje elektrovojvodina betanija novosadsko porodilište Spens klisa raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije novi sad JGSP "Novi Sad" sahrane novi sad isključenje vode bez struje intervju izmena režima saobraćaja novosadska policija novorođenčad snp bebe servisne informacije klinika za ginekologiju i akušerstvo jkp novosadska toplana detelinara