Radosne vesti iz Betanije: Rodile se 23 bebe!

Radosne vesti iz Betanije: Rodile se 23 bebe!

U novosadskom porodilištu od prekjuče u 7 sati do juče u isto vreme rodile su:

DE­VOJ­ČI­CE: Ni­na Ra­dić, Ta­nja Ba­gi, Iva­na Ro­sić, Be­a­ta Ku­bik Či­sar, Mir­ja­na Dra­ge­lje­vić, Da­ni­je­la Vra­nje­še­vić, Ma­ri­na Og­nja­nov Po­po­vić, El­vi­ra Re­ka i Ta­tja­na Pe­re­hi­nac iz No­vog Sa­da, Alek­san­dra Ba­bić iz Ka­ća, Đu­li­je­ta Ko­lol­tar iz Som­bo­ra, Ta­ma­ra Ago iz Če­re­vi­ća i Sa­nja Ša­kić iz Kr­če­di­na.

DE­ČA­KE: Iva­na Ili­čić, Gor­da­na Sej­fu­lov­ski Mi­rić, Ma­ri­ja Mi­lo­sa­vlje­vić, Oli­ve­ra Sta­no­je­vić, Vi­o­le­ta Ste­jić, Ma­ri­na Ca­re­vić, Dan­ka Ma­ti­je­vić i Ma­ri­ja Sreć­kov iz No­vog Sa­da, Go­ra­na Be­ro­nja iz Fu­to­ga i Va­nja Vu­le­tić iz Bač­kog Jar­ka.

ČESTITAMO!!!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica..., ali i proizvoda za dojilje. Proizvodi su domaći, a njihov kvalitet i sigurnost usklađeni su sa evropskim i svetskim standardima. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosadsko porodilište Zavod za transfuziju krvi Vojvodine javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija raspored sahrana novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo Novo groblje u Petrovaradinu JKP Vodovod i kanalizacija bebe Vreme u Novom Sadu vrućine u novom sadu bez struje centralno groblje u Futogu isključenje vode RHMZ jkp lisje servisne informacije elektrovojvodina Isključenje struje bez vode novorođenčad Republički hidrometeorološki zavod servisne informacije novi sad isključenja struje jkp novosadska toplana sahrane vremenska prognoza gradsko groblje novosađani klinički centar vojvodine betanija