Radosne vesti iz Betanije: Rodile se 23 bebe!

Radosne vesti iz Betanije: Rodile se 23 bebe!

U novosadskom porodilištu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

BLIZANCE: (devojčicu i dečaka) Slađana Jovanović iz Beograda.

DEVOJČICE: Snežana Nikolić, Ana Mrđa i Soka Pupovac iz Novog Sada, Jovana Grabež iz Futoga, Milica Tešan-Nikolić iz Bača, Milica Vasić iz Čuruga, Aleksandra Racić iz Sanada, Mirjana Bugarski iz Silbaša, Stojanka Gelić iz Šajkaša i Adrijana Bogdanović iz Temerina.

DEČAKE: Vesna Zarupinski, Tanja Bjelić, Aleksandra Veljović, Dragana Popović, Miladinka Mikov, Milica Murselin iz Novog Sada, Marina Pavlović iz Šajkaša, Jelica Trninić iz Titela, Ivana Hadnađev iz Gospođinaca, Dragana Panjik iz Šida i Brankica Gardinovački iz Stare Pazove.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan