Radosne vesti iz Betanije: Rodilo se 15 beba!

Radosne vesti iz Betanije: Rodilo se 15 beba!

U novosadskom porodilištu od prekjuče u 7 sati do juče u isto vreme rodile su:

DEVOJČICE: Svetlana Milivojevć, Silvia Šušnica, Aleksandra Terzić, Ivana Jovanović, Simona Nišavić, iz Novog Sada, Ivana Gaica iz Temerina, Marina Leški iz Gospođinaca, Danijela Mladenović iz Beočina i Jasna Mušicki iz Đurđeva,

DEČAKE: Slavica Macko, Kristina Vranješ, Milana Maljah, Vanja Dervišević, Katarina Žarković, Sanja Ćuzović iz Novog Sada.

ČESTITAMO!!!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica..., ali i proizvoda za dojilje. Proizvodi su domaći, a njihov kvalitet i sigurnost usklađeni su sa evropskim i svetskim standardima. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan