Radosne vesti iz Betanije: Rodilo se devet beba

Radosne vesti iz Betanije: Rodilo se devet beba

U novosadskom porodilištu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

DEVOJČICE: Milana Vrtunski iz Novog Sada, Zorica Novaković iz Rakovca, Vladislava Radovanović iz Bačke Palanke, Eva Černak i Mirjana Planinčić iz Temerina i Anna Iwona Rodić iz Nove Gajdobre.

DEČAKE: Danijela Bošnjaković i Vida Ivkov iz Novog Sada i Bojana Makivić iz Sremske Kamenice.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

horoskopski znaci klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenje vode Elektrodistribucija Novi Sad elektrovojvodina horoskop servisne informacije novi sad Republički hidrometeorološki zavod pošte srbije Dom zdravlja Novi Sad sahrane novi sad betanija raspored sahrana i ispraćaja JKP Vodovod i kanalizacija bez vode novorođenčad zodijak gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević jkp lisje novosađani dnevni horoskop vremenska prognoza novosadsko porodilište bez struje štrajk poštara isključenja struje raspored sahrana novi sad bebe Isključenje struje skupština grada novog sada