Radosne vesti iz Betanije: Rođena 21 beba!

Radosne vesti iz Betanije: Rođena 21 beba!

U novosadskom porodilištu od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

DEVOJČICE: Zorana Budakov-Obradović, Marija Plavšić, Dragana Stojanović, Jovana Bošnjak, Mihone Emini, Jasmina Dangubić i Jelena Savić iz Novog Sada, Ivana Janković iz Temerina, Rada Lepojić iz Odžaka, Violeta Kelečević iz Srbobrana i Erzade Bajrami Sheh iz Bečeja.

DEČAKE: Jasmina Kovačević, Branka Nešković, Tamara Prodanić, Ivana Jevđić, Ksenija Burić i Mara Apić iz Novog Sada, Slađana Mišković iz Vajske, Marija Pongo iz Čelareva, Mara Presli iz Vašice i Milica Nikolić iz Vrbasa.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti! 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan