Radosne vesti iz Betanije: Rođene 22 bebe!

Radosne vesti iz Betanije: Rođene 22 bebe!

U novosadskom porodilištu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

BLIZANCE: (devojčice) Svetlana Pašćan-Vermezović iz Novog Sada.

 

DEVOJČICE: Dragana Bražić, Tijana Vlahović, Zorica Šipovac i Nada Gašić iz Novog Sada, Jelena Prodana iz Žablja, Rebeka Salijević iz Bačke Palanke i Gabriela Časar iz Pivnica.

 

DEČAKE: Čarna Lalić, Karolina Stojković, Snežana Dimitrov, Milica Lekić i Milana Cvijetić iz Novog Sada, Veronika Borbaš i Branka Perišić iz Temerina, Anamarija Mašić iz Rumenke, Dušica Štajner iz Beočina, Karolina Srdić iz Banatskog Višnjićeva, Gordana Đermanov iz Gospođinaca, Vanesa Živković iz Novih Kozaraca i Jasmina Jovanović iz Inđije.

Čestitamo!

 

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!  

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan