Radosne vesti iz Betanije: Rođene 23 bebe

Radosne vesti iz Betanije: Rođene 23 bebe

U novosadskom porodilištu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

DEVOJČICE: Simonida Sladojević-Stanimirović, Zlata Nenin-Mazalica, Simona Kokotović, Jelena Stanivuk  iz Novog Sada, Sanja Pudney iz Sremske Kamenice, Anja Nedić i Tina Jovanov iz Beočina, Suzana Milinković iz Inđije, Ivana Kalember iz Čuruga, Jelena Jokić iz Temerina, Aleksandra Malinović i Jovana Grmuša iz Bačke Palanke.

DEČAKE: Jelena Pavličević, Jovana Živanov, Mila Nađ iz Novog Sada, Danijela Ješić iz Veternika, Svetlana Prica i Bojana Radivojčević iz Inđije, Milana Miljević iz Krčedina, Šermine Alija iz Apatina, Katarina Simonović iz Krušedolskog Prnjavora i Sandra Vakula iz Bačke Palanke.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica..., ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan