Radosne vesti iz Betanije: Rođene 23 bebe

Radosne vesti iz Betanije: Rođene 23 bebe

U novosadskom porodilištu od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

DEVOJČICE: Gordana Stojković, Tijana Vuković, Nevena Savić i Slađana Zagorac iz Novog Sada, Martina Dujić iz Petrovaradina, Gorica Nikolić iz Veternika, Aleksandra Ćeklić i Anja Vignjević iz Bačke Palanke i Dragana Gašević iz Rumenke.

DEČAKE: Vesna Papić-Zelenović, Tamara Vujović, Elvira Kriezi i Katarina Tomić iz Novog Sada, Zorica Jovanov iz Kovilja, Dragana Mirković iz Sremske Kamenice, Dara Korica iz Petrovaradina, Aleksandra Lončar iz Stepanovićeva, Anica Drmaku iz Beočina, Slađana Nakić iz Crvenke, Anđelka Gavrić iz Bačke Palanke, Vladislava Vajdić iz Žablja, Tijana Serdar iz Rume i Nataša Mihajlović iz Gospođinaca.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!   

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina servisne informacije novi sad horoskop zodijak RHMZ isključenja struje isključenja dnevni horoskop bebe skupština grada novog sada astrologija Elektrodistribucija Novi Sad novosadsko porodilište isključenje vode Isključenje struje novorođenčad klinika za ginekologiju i akušerstvo magla raspored sahrana novi sad raspored sahrana i ispraćaja bez vode betanija sremska kamenica bez struje zagađenje vazduha zagađenje javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija sahrane novi sad