Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 14 beba!

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 14 beba!

U novosadskom porodilištu, od juče u 7 sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

DEVOJČICE: Jelena Krspogačin i Jelena Šajn iz Novog Sada, Ivana Vojnović-Kevilj iz Divoša, Olja Mirosavljev iz Kule i Nataša Balango iz Vrbasa.

DEČAKE: Bojana Danilović, Slađana Marjanov, Adriana Radonjić, Biljana Nikolić, Andrijana Neranžić i Esma Bunjaku iz Novog Sada, Emanuela Žerić iz Budisave, Marija Dudić iz Žablja i Marija Žilnik iz Kucure.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!   

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenje vode klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenja struje servisne informacije novi sad raspored sahrana i ispraćaja KCV novosadsko porodilište jkp lisje raspored sahrana novi sad RHMZ protest taksista jkp novosadska toplana Elektrodistribucija Novi Sad Isključenje struje JKP Vodovod i kanalizacija novosadska policija vremenska prognoza novi sad bez vode servisne informacije Aleksandar Vučić sahrane novi sad 27. novosadski maraton matičar novi sad elektrovojvodina betanija novosađani izmena režima saobraćaja bez struje novorođenčad bebe