Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 14 beba!

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 14 beba!

U novosadskom porodilištu od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

DEVOJČICE: Helena Šešum, Dragana Jovljević, Sonja Marić i Stana Babić iz Novog Sada, Danica Zorić iz Rumenke i Dragana Nikolić iz Bačke Palanke.

DEČAKE: Danica Lukić, Nada Slović, Tamara Terzija, Pamela Kiš-Ignjatov i Nataša Marjanović iz Novog Sada, Marijana Prokin iz Kisača, Gabriela Farkaš iz Bačkog Petrovog Sela i Ksenija Dragosavljević iz Bačke Palanke.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!   

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

sahrane opens 2019 opens distrikt novosadsko porodilište betanija bez struje lisje novosađani novosadska policija isključenja struje gradsko groblje servisne informacije Novo naselje raspored sahrana novi sad novorođenčad isključenje vode raspored sahrana i ispraćaja Spens jkp lisje bebe bez vode elektrovojvodina policija almaško groblje JKP Vodovod i kanalizacija klinika za ginekologiju i akušerstvo Elektrodistribucija Novi Sad servisne informacije novi sad sahrane novi sad štrand