Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 15 beba

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 15 beba

U novosadskom porodilištu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

DEVOJČICE:  Sanja Dubroja, Svetlana Antonijević-Ivanić i Kristina Orovec iz Novog Sada, Monika Govedarica iz Siriga, Gordana Ilić iz Obrovca, Sanja Jovanović iz Neradina i Gordana Jovčić iz Bečeja.

DEČAKE: Paulina Čus-Gajić, Mila Pakai, Ana Pataki, Goranka Ponorac i Jovanka Lukić iz Novog Sada, Jelena Milovac iz Budisave, Anita Delić iz Apatina i Svetlana Šranka iz Kulpina.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

dnevni horoskop štrajk poštara horoskopski znaci horoskop novorođenčad servisne informacije novi sad servisne informacije gradonačelnik Miloš Vučević Elektrodistribucija Novi Sad astrologija vremenska prognoza isključenja struje sahrane novi sad jkp lisje zodijak matičar novi sad Ledena Šuma pošte srbije klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadsko porodilište bebe Isključenje struje bez struje isključenje vode elektrovojvodina bez vode raspored sahrana novi sad betanija raspored sahrana i ispraćaja JKP Vodovod i kanalizacija