Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 15 beba

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 15 beba

U novosadskom porodilištu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

DEVOJČICE:  Sanja Dubroja, Svetlana Antonijević-Ivanić i Kristina Orovec iz Novog Sada, Monika Govedarica iz Siriga, Gordana Ilić iz Obrovca, Sanja Jovanović iz Neradina i Gordana Jovčić iz Bečeja.

DEČAKE: Paulina Čus-Gajić, Mila Pakai, Ana Pataki, Goranka Ponorac i Jovanka Lukić iz Novog Sada, Jelena Milovac iz Budisave, Anita Delić iz Apatina i Svetlana Šranka iz Kulpina.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina protest javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija nevreme isključenje vode novorođenčad jkp lisje raspored sahrana novi sad servisne informacije novosađani Elektrodistribucija Novi Sad horoskop bez vode Vreme u Novom Sadu Isključenje struje novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija klinika za ginekologiju i akušerstvo gradsko groblje matičar novi sad servisne informacije novi sad betanija vlada srbije Republički hidrometeorološki zavod horoskopski znaci isključenja struje bez struje detelinara bebe sahrane