Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 16 beba

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 16 beba

U novosadskom porodilištu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

DEVOJČICE: Nevena Radaković, Ksenija Mrđen, Andrijana Hricaj iz Novog Sada, Sanja Ilić iz Sremske Kamenice, Snežana Šipka i Jelena Kljajić iz Bačkog Jarka i Violeta Mišković iz Vajske.

DEČAKE: Marina Jablan, Vesna Batalo iz Novog Sada, Slađana Blažić iz Futoga, Renata Morina-Laramani iz Beočina, Dragana Mali iz Novih Karlovaca, Timea Lenđel iz Temerina, Klaudija Čerepeš iz Srbobrana, Dušanka Stojaković iz Bačke Palanke i Bojana Ivanović iz Žablja.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan