Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 17 beba!

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 17 beba!

U novosadskom porodilištu, od juče u sedam sati, do jutros u isto vreme, rodile su:

TROJKE: (dečaka i dve devojčice) Branka Topalović iz Inđije.

DEVOJČICE: Aleksandra Kuridža, Vesna Vujić, Slađana Rafailović, Barbara Kostić, Vesna Aparac i Adrijana Ikonić iz Novog Sada i Sofija Nerandžić iz Bačke Palanke.

DEČAKE: Nataša Tešović, Jelena Vujasinović-Grkinić i Jelena Zorić iz Novog Sada, Mirjana Krnić iz Veternika, Marija Hajek iz Bača, Brankica Torma iz Sremskih Karlovaca i Sanja Mandić iz Putinaca.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!  

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenja struje Isključenje struje zodijak Elektrodistribucija Novi Sad servisne informacije novi sad novosadsko porodilište raspored sahrana novi sad horoskop novosađani jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija bebe raspored sahrana i ispraćaja betanija bez vode skupština grada novog sada Dom zdravlja Novi Sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević dnevni horoskop isključenje vode sahrane novi sad vremenska prognoza novorođenčad klinika za ginekologiju i akušerstvo Republički hidrometeorološki zavod elektrovojvodina pošte srbije horoskopski znaci bez struje štrajk poštara