Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 17 beba!

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 17 beba!

U novosadskom porodilištu, od juče u sedam sati, do jutros u isto vreme, rodile su:

TROJKE: (dečaka i dve devojčice) Branka Topalović iz Inđije.

DEVOJČICE: Aleksandra Kuridža, Vesna Vujić, Slađana Rafailović, Barbara Kostić, Vesna Aparac i Adrijana Ikonić iz Novog Sada i Sofija Nerandžić iz Bačke Palanke.

DEČAKE: Nataša Tešović, Jelena Vujasinović-Grkinić i Jelena Zorić iz Novog Sada, Mirjana Krnić iz Veternika, Marija Hajek iz Bača, Brankica Torma iz Sremskih Karlovaca i Sanja Mandić iz Putinaca.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!  

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan