Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 18 beba!

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 18 beba!

U novosadskom porodilištu od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

DEVOJČICE: Melinda Antić, Tijana Railić-Šetonjić, Mirna Markočević, Tamara Hodžić i Ivana Lukić iz Novog Sada, Milana Mikulica iz Futoga, i Marija Puđa iz Bačke Palanke.

DEČAKE: Milica Rašeta, Sanja Grmaškoski, Jelena Pavlović-Topka, Jelena Tubić-Popović, Aleksandra Pajić, Sanela Miladinov i Danijela Pavlov iz Novog Sada, Vanja Krsman iz Petrovaradina, Branislava Šipka i Breza Adžić iz Veternika i Dora Kelemen iz Bačkog Gradišta.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!   

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan