Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 18 beba!

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 18 beba!

U novosadskom porodilištu od juče u sedam sati ujutro, do jutos u isti vreme, rodile su:

BLIZANCE: (dečake) Ljiljana Maširević iz Novog Sada.

DEVOJČICE: Emina Đurović, Jelena Prtvar, Natalija Kecmanović, Aida Ademi, Vesna Sakal i Marija Vojnović iz Novog Sada, Andrea Smujulj iz Veternika i Tijana Vranac iz Bačke Palanke.

DEČAKE: Ivana Ivanošević-Čolić, Mirjana Menićanin i Jelena Vukadinović-Lazić iz Novog Sada, Darinka Praštalo iz Futoga, Svetlana Trivunović iz Šajkaša, Andreja Petrović iz Vajske, Jovana Kriška iz Bačke Palanke i Milana Horvat iz Sremskih Karlovaca.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!   

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • DRAGANA

  pre 1261 dan i 18 sati

  SVE MAME KOJE SU SE PORODILE 01.01.2016 KOJE NISU PRIJAVLJENE NA OPSTINI NOVI SAD NECE DOBITI NOVAC. KOJI JE RECEN ZA SVAKU BEBU U TOM DANU RODJENe .TAKO DA SE NE RAZOCARAJU KAO I PROSLE GODINE.

  Oceni komentar:
  0
  1
klinika za ginekologiju i akušerstvo mala matura bez vode završni ispit RHMZ JKP Gradsko zelenilo centralno groblje u Futogu Elektrodistribucija Novi Sad isključenje vode bez struje vremenska prognoza novi sad jkp lisje otvoreni bazeni bebe servisne informacije novi sad Republički hidrometeorološki zavod Vreme u Novom Sadu elektrovojvodina gradsko groblje jkp novosadska toplana novosađani servisne informacije betanija novosadsko porodilište sahrane raspored sahrana novi sad Isključenje struje JKP Vodovod i kanalizacija isključenja struje novorođenčad