Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 20 beba

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 20 beba

U novosadskom porodilištu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

BLIZANCE: (dečake) Marina Krnjetin-Matavulj iz Novog Sada.

DEVOJČICE: Marija Čubrlo, Saskia-Marija Gerić i Mirjana Majkić iz Novog Sada, Jelena Gavrilov iz Kaća, Ljudmila Stupavski-Solomun iz Čelareva, Mirjana Zarupski iz Bačke Palanke, Eva Zsadanyi iz Temerina, Andrijana Lazarević iz Odžaka i Maja Rogić iz Paraga.

DEČAKE: Olivera Savić, Jelena Miljanić, Jelena Midić, Jelena Jeremić, Aleksandra Živković i Nevena Jovandin iz Novog Sada, Brankica Bojić iz Petrovaradina, Marija Gajinov iz Rumenke i Jasmina Radojčić iz Veternika.

Čestitamo! 

 

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

horoskop sremski karlovci Elektrodistribucija Novi Sad sahrane isključenja struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević vremenska prognoza sahrana gradsko groblje JKP Vodovod i kanalizacija novorođenčad betanija novosađani Vreme u Novom Sadu servisne informacije novi sad raspored sahrana novi sad jkp lisje raspored sahrana i ispraćaja elektrovojvodina horoskopski znaci bez vode servisne informacije Isključenje struje matičar novi sad bebe novosadsko porodilište bez struje Republički hidrometeorološki zavod isključenje vode klinika za ginekologiju i akušerstvo