Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 20 beba

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 20 beba

U novosadskom porodilištu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

DEVOJČICE: Vesna Isakov, Jovana Rodić, Ana Vukmirović i Milena Vučković iz Novog Sada, Jelena Jovičić iz Sremske Kamenice, Marija Joksimović iz Kule, Gabrijela Mihaljčić iz Kikinde i Mirjana Novakov iz Turije.

DEČAKE: Musefa Ćizmoli, Sonja Nađ, Biljana Sekulić, Tatjana Buha, Jasmina Krstić, Milica Ivanović i Nikolina Bajić iz Novog Sada, Stanka Ferenci iz Rumenke, Branislava Milovac i Dijana Nedimović iz Futoga, Stela Stojanović iz Doroslova i Jasminka Vujanović iz Beočina.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti! 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Republički hidrometeorološki zavod novosađani betanija bez vode raspored sahrana novi sad isključenja struje novorođenčad Vreme u Novom Sadu štrand vremenska prognoza JKP Vodovod i kanalizacija Elektrodistribucija Novi Sad vremenska prognoza novi sad JKP Gradsko zelenilo elektrovojvodina novosadsko porodilište jkp novosadska toplana gradsko groblje klinika za ginekologiju i akušerstvo bebe servisne informacije sahrane jkp lisje Isključenje struje dunav servisne informacije novi sad RHMZ prognoza vremena bez struje isključenje vode