Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 26 beba!

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 26 beba!

U novosadskom porodilištu, od juče u 7 sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

TROJKE: (dečake) Marijana Dvizac iz Vilova.

DEVOJČICE: Tamara Anđelović, Dragana Šijaković, Martina Tarbuk, Jovana Saveljev, Milica Bukvić, Tamara Jevtić, Nataša Petronijević i Gordana Šuša iz Novog Sada, Ivana Zečević-Tolj iz Kovilja, Jasmina Marković iz Futoga, Milana Stamenković iz Sremskih Karlovaca, Olgica Komarov i Zorica Bobalj iz Žablja, Dajana Knežević i Ivana Živanović iz Bačke Palanke, Nataša Mijokov iz Banoštora i Georgina Fekete-Pap iz Martonoša.

DEČAKE: Olja Kljajić iz Novog Sada, Sonja Isak i Ljubica Vojnović  iz Futoga, Danijela Savić  iz Kovilja, Jelena Šavija iz Veternika i Dragana Vasiljević iz Sremske Mitrovice.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica..., ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan