Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 26 beba

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 26 beba

U novosadskom porodilištu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

DEVOJČICE: Vanja Kovačić, Ana ĆirićDragana Zlatanović, Dragana Delić i Aleksandra Bakić iz Novog Sada, Jelena Crevar iz Beške, Svetlana Mojić iz Ledinaca, Ana Kostić-Zobenica iz Sremske Kamenice, Julka Kolar iz Maglića, Dragana Blagojević iz Beočina, Eva Salma iz Bačkog Petrovog sela.

DEČACI: Milica Gencel, Svetlana Vujičić, Jelena Mihajlović, Jana Krstić i Suzana Bodiroža iz Novog Sada, Mirjana Mandić iz Čelareva, Aleksandra Janoši i Etelka Balog iz Bačkog Gradišta, Nataša Maljković  iz Bačkog Brestovca, Kristina Stupar Jelena Farago iz Bačke Palanke, Anita Dragoljević i Ivana Vulin-Vuletić iz Kaća, Željka Kesić iz Stepanovićeva i Jelena Danilović iz Čortanovaca.

Čestitamo!

 AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti! 

 

 

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

zbor građana bebe jkp lisje zodijak novosadsko porodilište isključenje vode astrologija Spens vlada srbije novorođenčad servisne informacije novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo betanija magla sremska kamenica elektrovojvodina matičar novi sad isključenja struje isključenja raspored sahrana i ispraćaja raspored sahrana novi sad horoskopski znaci zdravlje bez vode JKP Vodovod i kanalizacija saveti sahrane novi sad horoskop dnevni horoskop zagađenje vazduha