Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 29 beba!

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 29 beba!

U novosadskom porodilištu od juče u sedam sati jutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

BLIZANCE: (dečake) Gordana Stanković iz Novog Sada.

DEVOJČICE: Natalia Voronina, Lana Vujić-Kosednar, Tamara Milošev, Mirjana Krasić, Marija Mrvičin, Jovana Tešović, Svetlana Luburić, Anita Liber i Jovana Palalić iz Novog Sada, Vanja Radovanović iz Veternika, Vesna Vaccarella iz Sremske Kamenice, Mirjana Vasilić iz Starih Ledinaca, Zorica Božić iz Čuruga, Valentina Vasić iz Šapca i Milica Berdović iz Nove Gajdobre.

DEČAKE: Ana Vasilevska-Lazarević, Mirjana Sekulić, Marija Mučibabić, Jovana Jevtić, Jelena Šumić i Sonja Vlaisavljević iz Novog Sada, Vesna Rajković-Manasijević iz Futoga, Maja Pavičić iz Veternika, Jadranka Ačanski iz Đurđeva, Biljana Stepanov iz Bečeja, Erna Živković iz Temerina i Sofija Nićetin iz Kule.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!   

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez vode javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija betanija isključenja struje klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadsko porodilište horoskop bebe elektrovojvodina dnevni horoskop novorođenčad sahrane novi sad zagađenje raspored sahrana i ispraćaja RHMZ jkp lisje isključenje vode sremska kamenica Elektrodistribucija Novi Sad zagađenje vazduha zodijak bez struje JKP Vodovod i kanalizacija astrologija isključenja raspored sahrana novi sad skupština grada novog sada Isključenje struje magla servisne informacije novi sad