Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 29 beba!

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 29 beba!

U novosadskom porodilištu od juče u sedam sati jutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

BLIZANCE: (dečake) Gordana Stanković iz Novog Sada.

DEVOJČICE: Natalia Voronina, Lana Vujić-Kosednar, Tamara Milošev, Mirjana Krasić, Marija Mrvičin, Jovana Tešović, Svetlana Luburić, Anita Liber i Jovana Palalić iz Novog Sada, Vanja Radovanović iz Veternika, Vesna Vaccarella iz Sremske Kamenice, Mirjana Vasilić iz Starih Ledinaca, Zorica Božić iz Čuruga, Valentina Vasić iz Šapca i Milica Berdović iz Nove Gajdobre.

DEČAKE: Ana Vasilevska-Lazarević, Mirjana Sekulić, Marija Mučibabić, Jovana Jevtić, Jelena Šumić i Sonja Vlaisavljević iz Novog Sada, Vesna Rajković-Manasijević iz Futoga, Maja Pavičić iz Veternika, Jadranka Ačanski iz Đurđeva, Biljana Stepanov iz Bečeja, Erna Živković iz Temerina i Sofija Nićetin iz Kule.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!   

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina servisne informacije novi sad gradsko groblje vremenska prognoza memorijal velikana bez vode novorođenčad raspored sahrana novi sad bebe odbojka Zavod za transfuziju krvi Vojvodine isključenja struje Elektrodistribucija Novi Sad JKP Vodovod i kanalizacija sahrane novi sad radosne vesti servisne informacije almaško groblje Daško i Mlađa novosadsko porodilište bez struje havarija na vodovodu Spens epk 2021 OK Vojvodina lisje groblje smanjen pritisak vode betanija jkp lisje