Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 7 devojčica i 14 dečaka!

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 7 devojčica i 14 dečaka!

U novosadskom porodilištu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

DEVOJČICE: Verica Jović-Bijelić, Milena Jokšić-Zelić i Biljana Milanović iz Novog Sada, Tatjana Topić iz Budisave, Milica Zelenović iz Rakovca, Huanita Gabrić iz Rumenke i Ana-Marija Marković iz Mladenova.

DEČAKE: Maja Pavlović, Jovana Radat i Tamara Vuksanović iz Novog Sada, Suzana Stokić iz Begeča, Verica Arsenijević iz Starih Ledinaca, Slađana Poleksić iz Futoga, Vera Perić iz Bukovca, Sanja Galetin iz Čuruga, Kristina Kulčar iz Bačkog Petrovog Sela, Andrea Veči iz Temerina, Aleksandra Prodanov iz Loka, Milica Đurić iz Vilova, Milica Ljepoja iz Loka i Jelena Vrekić iz Inđije.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!   

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Republički hidrometeorološki zavod jkp novosadska toplana otvoreni bazeni servisne informacije novi sad novorođenčad bebe isključenja struje elektrovojvodina centralno groblje u Futogu servisne informacije završni ispit RHMZ mala matura JKP Gradsko zelenilo novosadsko porodilište klinika za ginekologiju i akušerstvo Elektrodistribucija Novi Sad novosađani vremenska prognoza novi sad bez vode raspored sahrana novi sad JKP Vodovod i kanalizacija gradsko groblje betanija jkp lisje sahrane Vreme u Novom Sadu isključenje vode Isključenje struje bez struje