Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 9 devojčica i 15 dečaka!

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 9 devojčica i 15 dečaka!

U novosadskom porodilištu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

DEVOJČICE: Tanja Nikolić, Milena Lazarević i Marina Mandrapa iz Novog Sada, Ana Radivojkac iz Petrovaradina, Bojana Bauška iz Maradika, Bojana Despotović iz Žablja, Dijana Beldi iz Titela, Suzana Lovas iz Bačke Palanke i Veselinka Broćeta iz Tovariševa.

DEČAKE: Jelena Đekić-Malbaša, Snežana Vojvodić, Lejla Milovanov, Tamara Jelić, Mirjana Mazić, Jovana Moldovanov-Đenić, Nataša Bajac, Sandra Trifunović-Stojanović i Olivera Drašković iz Novog Sada, Anita Trpka iz Selenče, Tijana Čeman iz Kulpina, Smilja Kubet iz Temerina, Sonja Vince iz Maradika, Zvezdana Mahnjec iz Bačke Palanke i Ljiljana Ivanić iz Neradina.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!   

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan