Radosne vesti iz Betanije: Rođeno devet devojčica i 11 dečaka

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno devet devojčica i 11 dečaka

U novosadskom porodilištu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

DEVOJČICE: Bojana Radović, Ivana Brkić, Marina Stojanac, Suzana Đinić, Lana Litvjak, Itana Bijelović iz Novog Sada, Sanja Panić i Brankica Perduh iz Sremskih Karlovaca i Srđana Vasić iz Stare Pazove.

DEČAKE: Ivona Ivanišević, Daliborka Đukić, Snežana Čemerlić-Maksimović, Bojana Šućak, Mirjana Jovanović i Saša Đurica iz Novog Sada, Anja Miodragović iz Čeneja, Bojana Jerković i Katica Vasin iz Temerina, Aleksandra Paravina iz Bačke Palanke i Biljana Vokić iz Novog Bečeja.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp lisje isključenje grejanja Isključenje struje raspored sahrana i ispraćaja srpska pravoslavna crkva sahrane novi sad MUP novosadsko porodilište novosađani raspored sahrana novi sad dnevni horoskop bez vode klinika za ginekologiju i akušerstvo Dom zdravlja policija isključenja struje horoskopski znaci astrologija horoskop bez grejanja isključenje vode servisne informacije novi sad bebe betanija bez struje Republički hidrometeorološki zavod novorođenčad jkp novosadska toplana Dom zdravlja Novi Sad JKP Vodovod i kanalizacija