Radosne vesti iz Betanije: Rođeno devet devojčica i 11 dečaka

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno devet devojčica i 11 dečaka

U novosadskom porodilištu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

DEVOJČICE: Bojana Radović, Ivana Brkić, Marina Stojanac, Suzana Đinić, Lana Litvjak, Itana Bijelović iz Novog Sada, Sanja Panić i Brankica Perduh iz Sremskih Karlovaca i Srđana Vasić iz Stare Pazove.

DEČAKE: Ivona Ivanišević, Daliborka Đukić, Snežana Čemerlić-Maksimović, Bojana Šućak, Mirjana Jovanović i Saša Đurica iz Novog Sada, Anja Miodragović iz Čeneja, Bojana Jerković i Katica Vasin iz Temerina, Aleksandra Paravina iz Bačke Palanke i Biljana Vokić iz Novog Bečeja.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan