Radosne vesti iz Betanije: Tokom vikenda rođeno 55 beba

Radosne vesti iz Betanije: Tokom vikenda rođeno 55 beba

U novosadskom porodilištu, od petka u 7 sati, do danas u isto vreme, rođeno je 55 beba.

 

Rodile su:

DEVOJČICE: Biljana Marković, Frosina Dimovska, Bojana Gnjatović, Ivana Mihalek, Marija Rajković, Milica Pamučina i Tatjana Durutović iz Novog Sada, Ljilja Vujanić, Ivana Subotin i Natalija Tomčevski iz Kaća, Maja Cvijetićanin iz Donjih Petrovaca, Bojana Iskrin iz Sremske Kamenice, Vesna Rajković iz Deronja,  Tanja Radosavkić, Ana Knežević i Gordana Nikolić iz Bačke  Palanke, Jelena Turturea iz Bačkog  Petrovca, Slađana Živanov iz  Kovilja, Biljana Milosavljević iz Beške, Slađana Vetrab iz Rumenke i Emina Masnica iz Bačkog Novog Sela.

 

DEČAKE: Tatjana Bjelica, Ivana Stankov, Danijela Baračkov, Marina Bursać, Vesna Sekulić, Milena Gobeljić, Dubravka Tančik, Ana Jovanović, Jelena Mandić, Daliborka Jelenić, Mila Kaić, Dragana Milić i Branka Marković iz Novog Sada, Katarina Mićić iz Veternika, Dejana Kondić iz Kovilja, Tatjana Mudri-Berić iz  Sremske Kamenice, Dragana Anau iz  Sremskih Karlovaca, Mirjana Torbica iz Begeča, Yaxin Chen iz Titela, Marija Streharski iz Selenče, Nada Ćurčić iz Iriga, Marija Radojčin iz Tovariševa, Aleksandra Sofi Gligorić iz Temerina, Nataija Feher-Cerovski iz Kulpina, Jovana Marjanov iz Mošorina, Amanda Ševo iz Bačkog Jarka, Duška Račić iz Gajdobre,  Maja Bajić iz Bačke Palanke, Maja Marković iz Bukovca,  Andrea Varga iz Bečeja, Anita Smiljanić iz Apatina, Dunja Sekeruš-Lazić iz Nadalja, Marija Luburić iz Vrbasa i Jovana Panić iz Čuruga.

 

Čestitamo!

 

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan