Radosne vesti iz Betanije: Vikend doneo 40 beba!

Radosne vesti iz Betanije: Vikend doneo 40 beba!

U novosadskom porodilištu, od petka, 18. decembra, u sedam sati, do jutros u isto vreme, rodile su:

BLIZANCE: (devojčicu i dečaka) Višnja Kiš iz Novog Sada i (devojčice) Tamara Tešić iz Petrovaradina.

DEVOJČICE: Danijela Todoran, Maja Đorđević, Biljana Rajić, Nataša Kovačević-Avramov, Dragana Erak, Gordana Karabaš, Dragana Jovanović, Elena Čapelja, Aleksandra Bulić, Biljana Eraković, Vera Vasikić, Dragana Aničić, Ivana Šargin i Jelena Lončar iz Novog Sada, Mira Lukić i Biljana Urumović iz Rumenke, Jovanka Kalaković i Jelica Toškov iz Obrovca, Mirjana Kutina iz Bođana, Daniela Topolska iz Bačkog Petrovca, Maja Keljević iz Sivca, Brankica Medovarsky iz Kulpina i Zorana Ivančić iz Bačke Palanke.

DEČAKE: Marina Knežević, Majda Kuzmanović, Dragana Mračajac i Tijana Ivanišević iz Novog Sada, Dragana Livnjak iz Čeneja, Dejana Fančević iz Futoga, Olivera Valušek iz Ledinaca, Jadranka Gazibarić i Jaroslava Đetka iz Kovilja, Snježana Milikić iz Sremske Kamenice, Marijana Lončar iz Beške, Dragana Milinović iz Mladenova i Marina Panić iz Tovariševa.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!   

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Zmajurac

  pre 1275 dana i 23 sata

  Nek se deca radjaju poruka je Severa necemo da Srbija bude zemlja...

  Oceni komentar:
  0
  0
jkp novosadska toplana Vreme u Novom Sadu Isključenje struje novosađani isključenje vode završni ispit novorođenčad bebe JKP Vodovod i kanalizacija sahrane bez vode otvoreni bazeni servisne informacije novi sad gradsko groblje RHMZ Republički hidrometeorološki zavod centralno groblje u Futogu isključenja struje vremenska prognoza novi sad jkp lisje novosadsko porodilište Elektrodistribucija Novi Sad servisne informacije elektrovojvodina JKP Gradsko zelenilo betanija raspored sahrana novi sad bez struje mala matura klinika za ginekologiju i akušerstvo