Radosne vesti iz Betanije: Vikend doneo 47 beba!

Radosne vesti iz Betanije: Vikend doneo 47 beba!

U novosadskom porodilištu, od petka, 25. decembra, u 7 sati, do jutros u isto vreme, rodile su:

DEVOJČICE: Jovana Rudinski, Branislava Jovin, Slavica Ristić, Jelena Đurić, Ivana Vuković, Ivana Grbić, Jolanka Činčurak, Gordana Pavlović, Olga Radojević i Jasna Lazić iz Novog Sada, Sabina Čegar i Nikolina Daničić iz Kaća, Milana Malešević, Jasmina Krasić-Gagić i Jelena Mrkajić iz Sremske Kamenice, Snežana Kliska iz Petrovaradina, Tanja Lazukić iz Budisave, Ivana Hodak iz Bukovca, Sanja Delić iz Veternika, Vesna Čubranović iz Vrbasa, Nataša Ćulibrk iz Vajske, Sanja Trifunović iz Bačke Palanke, Jelena Malić iz Bečeja, Andrea Janić iz Beočina i Slavica Mitrović iz Srbobrana.

DEČAKE: Irena Komljenović, Samira Radulović, Emilija Milenković-Antić, Ivana Andrić, Tijana Gaćeš, Ana Govedarica i Mirjana Mandić iz Novog Sada,  Jovana Jovanović iz Kisača, Tijana Pajić iz Bačkog Petrovca, Miroslava Pavkov iz Stajićeva, Ivana Nikić iz Čelareva, Branislava Grbić iz Maglića, Marina Galetić-Šeljmeši i Zenija Gaši iz Bečeja, Ružica Križan iz Beočina, Jelena Orak iz Čortanovaca, Sanja Kondić iz Bačke Palanke, Violeta Knežević iz Sremskih Karlovaca, Suzana Banović iz Bačkog Gradišta, Tanja Pavković iz Beške, Dragana Bugarin iz Šajkaša i Dejana Tegeltija iz Vrbasa.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!   

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan