Radosne vesti iz Betanije: Vikend doneo 48 beba!

Radosne vesti iz Betanije: Vikend doneo 48 beba!

U novosadskom porodilištu, od petka u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

BLIZANCE: (devojčice) Nataša Greksa iz Novog Sada, (devojčicu i dečaka) Mirjana Vasiljević iz Novog Sada,

DEVOJČICE: Anita Petričić, Mirjana Suvara, Milica Anđelković, Maja Anđelković, Marija Ivić, Marija Trifunović, Snežana Perić, Nataša Tadić, Edona Redžepaj, Aleksandra Dejanović, Jovana Ranković, Nataša Remecki, Ljiljana Stražmešterov, Marija Milarić i Zorka Jovanović iz Novog Sada, Slađana Kukić iz Sremske Kamenice, Marijana Sloboda iz Beočina, Sandra Protić iz Radičevića, Natalija Radojčin iz Tovariševa, Sanja Grabež iz Temerina, Ilona Kišutcai iz Bečeja i Milena Pavlov iz Beograda.

DEČAKE: Marija Mrkšić, Dušana Trifković, Sanja Balog, Albertina Pastor, Maja Bojko, Daliborka Vuković, Maja Marinković, Bojana Grujić, Andrea Bogdanović, Verica Trikić, Dijana Rac iz Novog Sada, Nataša Radman iz Petrovaradina, Biljana Zeljković iz Bačkog Jarka, Marina Zolnan iz Selenče, Sanja Krnetić i Bojana Radovanov iz Bačke Palanke, Elvira Diljaj iz Ravnog Sela, Ruža Knežević iz Titela, Blanka Kondić iz Bača, Blanka Đeri-Bajtai iz Bačkog Petrovog Sela, Sandra Golubović iz Sivca i Kristina Dudaš iz Bečeja.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević isključenje vode dnevni horoskop Elektrodistribucija Novi Sad sahrane novi sad vremenska prognoza horoskop bebe Dom zdravlja Novi Sad raspored sahrana novi sad Republički hidrometeorološki zavod pošte srbije bez vode jkp lisje Isključenje struje štrajk poštara zodijak servisne informacije novi sad raspored sahrana i ispraćaja skupština grada novog sada klinika za ginekologiju i akušerstvo novorođenčad bez struje isključenja struje JKP Vodovod i kanalizacija novosađani elektrovojvodina novosadsko porodilište betanija horoskopski znaci