Radosne vesti iz Betanije: Vikend doneo 49 beba

Radosne vesti iz Betanije: Vikend doneo 49 beba

U novosadskom porodilištu, od petka u 7 sati, do juče u isto vreme, rodile su:

BLIZANCE: Mirjana Marić iz Novog Sada (devojčice), Jelena Šmit iz Futoga (dečake) i Manuela Đin iz Tovariševa (dečake).

DEVOJČICE: Tatijana Tintor, Aleksandra Dimić, Kosara Sremac, Maja Tankosić, Mirjana Erdeljan, Borjana Radonić i Milka Krejić iz Novog Sada, Katica Juhoš, Anita Macanović i Irena Vičik iz Bečeja, Jelena Vuletić i Snežana Mrakić iz Bačke Palanke, Emica Miljanović iz Čerevića, Slobodanka Vajagić iz Temerina, Sonja Martinov iz Kovilja, Izolda Brankov iz Srbobrana, Bojana Nagel iz Futoga, Ivana Pucovska iz Kulpina, Jovana Graovac iz Krčedina, Mileva Jovanović iz Beočina, Dragana Hideg iz Đurđeva, Olivera Raduljica iz Inđije i Stana Šaša iz Rumenke.

DEČAKE: Milana Makivić, Biljana Prole, Maja Palkoljević, Ana Kanazir, Snežana Živić, Biljana Zirojević, Tamara Joba, LJiljana Vujinović i Mirjana Makarin Plavšić iz Novog Sada, Dragana Kekić, Nevena Golić i Daliborka Lakić iz Kaća, Jelena Drobljak i Tamara Savić iz Beočina, Elvira Sekereš iz Bačkog Petrovog Sela, Biljana Maksimović iz Budisave, Kristina Kelemen iz Loka, Branislava Samolovac iz Čuruga, Tijana Malbaša iz Petrovaradina i Merima Gega iz Sremskih Karlovaca.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp novosadska toplana isključenje vode horoskopski znaci klinika za ginekologiju i akušerstvo bebe Republički hidrometeorološki zavod betanija sahrana Elektrodistribucija Novi Sad matičar novi sad isključenja struje elektrovojvodina horoskop novorođenčad sahrane bez struje novosadsko porodilište jkp lisje servisne informacije novosađani raspored sahrana novi sad JKP Vodovod i kanalizacija javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija gradsko groblje detelinara Vreme u Novom Sadu servisne informacije novi sad bez vode nevreme Isključenje struje