Radosne vesti iz Betanije: Za 24 sata rođeno 26 beba!

Radosne vesti iz Betanije: Za 24 sata rođeno 26 beba!

U novosadskom porodilištu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

BLIZANCE: (devojčicu i dečaka) Zorica Ponoćko iz Novog Sada.

DEVOJČICE: Bojana Muršić –Nenin, Nađa Jovanović, Smiljana Ristić, Marija Četojević i Ivana Mičić iz Novog Sada, Milica Medić iz Veternika, Sanja Petrović i Mirjana Rodić iz Bačke Palanke, Dejana Đurđević iz Vajske, Danica Radul iz Gospođinaca i Gordana Pavlov iz Vilova.

DEČAKE: Nataša Kerkez i Marija Lučić iz Novog Sada, Valentina Pušonjić iz Petrovaradina, Brankica Jarić i Ivanka Perčić iz Sremske Kamenice, Danijela Kežić iz Veternika, Jelena Vajagić iz Beočina, Dragica Rapović iz Iriga, Snežana Jeftić iz Odžaka, Biljana Damjanić iz Čuruga, Radmila Domonji iz Slankamenačkih vinograda, Gordana Stanojčić iz Klenja i Sneška Urban iz Janošika.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan