Radosne vesti iz Betanije: Za vikend rođen 31 dečak i 23 devojčice

Radosne vesti iz Betanije: Za vikend rođen 31 dečak i 23 devojčice

U novosadskom porodilištu, od petka do danas u sedam sati rodile su:

BLIZANCE: (devojčice) Ružica Sabo iz Novog Sada

 

DEVOJČICE: Nada Daradan, Jelena Perotić, Snežana Lečić, Milica Živkov, Dragana Ninković, Slavica Dimeski, Danijela Savić, Milana Ilić, Mateja Stanojević, Jelena Mišić, Svetlana Sremac, Violeta Beriša, Izabela Čabradi i Sanja Marković iz Novog Sada, Irina Antropova iz Sremske Kamenice, Marija Božanić iz Petrovaradina, Danijela Vranješ iz Čuruga, Danijela Mlađenović iz Žablja, Tatjana Kolarov iz Bačke Palanke, Ana Uzelac iz Veternika, Jelena Jovanović iz Beočina i Milica Kalaba iz Bačkog Jarka.

 

DEČAKE: Teodora Staničkov, Danijela Sanader,Branislava Kolundžija, Dejana Barašin, Ksenija Stefanović, Tatjana Kanazir i Milica Marjanović iz Novog Sada, Ivana Jovanović iz Čortanovaca, Sonja Novaković iz Srbobrana, Andrea Deak i Milka Knežević iz Temerina, Katarina Panzalović iz Slankamenačkih Vinograda, Nikolina Krajčinović iz Sremske Kamenice, Jovana Jelača iz Beočina, Marijana Šatara i Danijela Urešević iz Žablja, Tamara Sayidi-Nia iz Čuruga, Sabrina Stojkov iz Kikinde, Slavica Vukićević iz Despotova i Martina Vulin iz Zmajeva.

 

Čestitamo!

 

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica..., ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan