Radosne vesti iz Betanije: Za vikend rođene 42 bebe

Radosne vesti iz Betanije: Za vikend rođene 42 bebe

U novosadskom porodilištu od petka, u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

DEVOJČICE: Milica Damnjanović, Jelena Milutinović, Sanja Okuka i Jelena Blagojević iz Novog Sada, Biljana Černić iz Sremske Kamenice, Marija Vladisavljević iz Futoga, Daliborka Nikolić iz Petrovaradina, Dragica Stanimirov iz Nadalja, Jaroslava Ruman iz Bačke Palanke, Đurđinka Višekruna iz Čelareva, Pavlina Pudelka iz Bačkog Gradišta, Vanja Kuljić iz Gajdobre, Milka Popov iz Tovariševa i Stevanka Vidakov iz Banoštora.

DEČAKE: Milica Todorović, Remzije Beriša, Snežana Lukač, Slađana Krstović, Nada Popović, Marija Hrickanić, Senka Glintić, Nataša Vulić, Ana Ilić i Sanja Stanković iz Novog Sada, Nikolina Anušić iz Kaća, Tanja Grujić iz Sremske Kamenice, Dušanka Rađenović iz Petrovaradina, Ljubica Kesić-Šćepanović iz Stepanovićeva, Mihaela Gavrilović iz Futoga, Jovana Stojšin iz Kovilja, Jana Rakočević iz Kule, Marijana Bojanić iz Žablja, Jelena Gajić iz Bačkog Jarka, Marijana Zubović iz Inđije, Katarina Tomić iz Vajske, Marija Petrović, Ilinka Papić, Mila Rujević i Natalija Bognar iz Bačke Palanke, Ivana Srdić iz Čelareva, Danijela Sretenović iz Vrbasa i Dunja Bojinović iz Mladenova.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!   

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan