Radosne vesti iz Betanije: Za vikend rođene 52 bebe!

Radosne vesti iz Betanije: Za vikend rođene 52 bebe!

U novosadskom porodilištu od petka u 7 sati do juče u isto vreme rodile su:

BLIZANCE: Gordana Milošević iz Novog Sada (dečake) i Dragana Prtija iz Novog Sada (devojčice).

DEVOJČICE: Biljana Todorović Šašo, Jovana Joksimović, Dubravka Jurešić, Aleksandra Jović, Sila Balaž, Nataša Latinović Popović, Seferđane Huma, Ivana Labus, Marija Zdravković, Marina Bogdanović, Ivana Milić, Ivana Đorđić, Vesna Nikolić i Mirjana Begojev iz Novog Sada, Marica Bajilo i Mirjana Nešović iz Sremske Kamenice, Tanja Simonović iz Rumenke,Dragana Kozomara iz Tovariševa, Svetlana Kubet iz Temerina, Bojana Molnar iz Đurđeva, Tamara Berak iz Despotova, Jovana Jajin iz Beočina, Kristina Šifliš iz Bečeja, Magdalena Gajdoš iz Kulpina i Sonja Jovanić iz Čelareva.

DEČAKE: Sanja Milić, Dubravka Nešković, Jelena Hristić, Jelena Grujin, Bojana Vranjković, Svetlana Radovanović, Ana Radulović, Natalija Sejdi, Tijana Nenadović, Rabija Isaku, Ivana Knežević, Dragana Tadić i Čen Hui iz Novog Sada, Sandra Petrović iz Kaća i Tijana Miljatović iz Futoga, Mirjana Kresoja i Adrijana Krstić iz Novog Bečeja, Marina Škabla iz Selenče, Snežana Miljaković iz Bačkog Jarka, Lucija Jagodin iz Sonte, Jasmina Asanov iz Gardinovaca, Milena Đukanović iz Bačke Palanke i Biljana Velić iz Bača.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica..., ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novorođenčad korona virus bez struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Isključenje struje sahrane novi sad JGSP "Novi Sad" zodijak Novosadska racija elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo dnevni horoskop obeležavanje novosadske racije isključenja struje uhapšen diler zdravlje isključenje vode raspored sahrana novi sad servisne informacije novi sad betanija astrologija novosadsko porodilište bez vode JKP Vodovod i kanalizacija jkp lisje vlada srbije bebe izmena trase autobusa horoskop raspored sahrana i ispraćaja