Radosne vesti iz Betanije: Za vikend rođene 54 bebe

Radosne vesti iz Betanije: Za vikend rođene 54 bebe

U novosadskom porodilištu, od petka u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

BLIZANCE: (muško i žensko) Dušanka Vlahović iz Novog Sada

 

DEVOJČICE: Danijela Dujković-Šćepanović, Biljana Milošević, Rajna Milović-Pap, Ljubica Koska, Nada Milićević, Svetlana Vuković, Nadica Stamenković, Ana Radojičić, Jasna Halupkova i Marina Stepanov iz Novog Sada, Dragana Korać   i Milana Tintor iz Futoga, Ivana Fodor iz Petrovaradina, Gorica Lukić iz Bača, Slađana Pribić iz Budisave, Trivuna Vince iz Temerina, Nataša Kovačević i Dragana Banović iz Inđije, Dejana Aleksadrović i Danijela Lisica-Lazin iz Žablja, Danijela Trusina iz Selenča i Lijana Ubavić iz Kaća.

 

DEČAKE: Dubravka Perkučin, Svetlana Milić-Jovanović, Dijana Milovac, Marina Zeljković, Smiljana Vladisavljević, Dragana Gajić, Jasmina Anojčić, Ivana Palašti, Dubravka Sladić, Suzana Đurđević, Marina Tovarišić, Branislava Andulajević, Ilinka Gračić, Biljana Dimić i Eljhame Bekteši iz Novog Sada, Milica Makan iz Ledinaca, Nataša Šobot iz Veternika, Maja Maljković iz Čeneja, Dragica Vučkovac, Ljubica Bežovski i Mileva Lakić iz Temerina, Adrijana Žigmond iz Srbobrana, Gorana Široka iz  Bačke Palanke, Milka Radić iz Šajkaša, Marija Štefanides iz Čelareva, Ljiljana Jakimov i Ivana Čupić iz Iriga, Irina Babičeva iz Despotova, Tatjana Momčilović iz Novog Slankamena i Jelena Orlić iz Inđije.

Čestitamo!

 

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Republički hidrometeorološki zavod elektrovojvodina RHMZ Isključenje struje raspored sahrana novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadsko porodilište matičar novi sad bez struje horoskopski znaci servisne informacije novi sad raspored sahrana i ispraćaja jkp lisje Vreme u Novom Sadu gradsko groblje JKP Vodovod i kanalizacija novorođenčad jkp novosadska toplana Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje vremenska prognoza bez vode novosađani betanija sahrane gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević isključenje vode horoskop servisne informacije bebe