Radosne vesti iz Betanije: Za vikend rođene 54 bebe

Radosne vesti iz Betanije: Za vikend rođene 54 bebe

U novosadskom porodilištu, od petka u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

BLIZANCE: (muško i žensko) Dušanka Vlahović iz Novog Sada

 

DEVOJČICE: Danijela Dujković-Šćepanović, Biljana Milošević, Rajna Milović-Pap, Ljubica Koska, Nada Milićević, Svetlana Vuković, Nadica Stamenković, Ana Radojičić, Jasna Halupkova i Marina Stepanov iz Novog Sada, Dragana Korać   i Milana Tintor iz Futoga, Ivana Fodor iz Petrovaradina, Gorica Lukić iz Bača, Slađana Pribić iz Budisave, Trivuna Vince iz Temerina, Nataša Kovačević i Dragana Banović iz Inđije, Dejana Aleksadrović i Danijela Lisica-Lazin iz Žablja, Danijela Trusina iz Selenča i Lijana Ubavić iz Kaća.

 

DEČAKE: Dubravka Perkučin, Svetlana Milić-Jovanović, Dijana Milovac, Marina Zeljković, Smiljana Vladisavljević, Dragana Gajić, Jasmina Anojčić, Ivana Palašti, Dubravka Sladić, Suzana Đurđević, Marina Tovarišić, Branislava Andulajević, Ilinka Gračić, Biljana Dimić i Eljhame Bekteši iz Novog Sada, Milica Makan iz Ledinaca, Nataša Šobot iz Veternika, Maja Maljković iz Čeneja, Dragica Vučkovac, Ljubica Bežovski i Mileva Lakić iz Temerina, Adrijana Žigmond iz Srbobrana, Gorana Široka iz  Bačke Palanke, Milka Radić iz Šajkaša, Marija Štefanides iz Čelareva, Ljiljana Jakimov i Ivana Čupić iz Iriga, Irina Babičeva iz Despotova, Tatjana Momčilović iz Novog Slankamena i Jelena Orlić iz Inđije.

Čestitamo!

 

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

korona virus astrologija zdravlje raspored sahrana i ispraćaja sahrane novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo obeležavanje novosadske racije bez struje Elektrodistribucija Novi Sad isključenje vode JGSP "Novi Sad" novorođenčad raspored sahrana novi sad JKP Vodovod i kanalizacija zodijak bez vode dnevni horoskop elektrovojvodina isključenja struje novosadsko porodilište jkp lisje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević horoskop Isključenje struje bebe vlada srbije izmena trase autobusa servisne informacije novi sad betanija uhapšen diler