Radosne vesti iz Betanije: Za vikend rođeno 43 bebe

Radosne vesti iz Betanije: Za vikend rođeno 43 bebe

U Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od petka u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

DEVOJČICE: Tatjana Gojković, Ivana Mišković, Dragana Ružić, Tijana Čabai, Sanja Bunjevački, Ivana Nemet, Smiljana Rajčević i Gordana Kuzmanović  iz Novog Sada, Danijela Perišić iz Kule, Stanislava Firić iz Kovilja, Rađenović Sanja i Roberta Mandić iz Bačke Palanke, Mirjana Mrđa i Snežana Pavlović iz Inđije, Marijana Burgić iz Sremskih Karlovaca, Jelena Rnić iz Srbobrana, Snežana Petrović iz Vajske, Željana Stajšić iz Stapara, Milica Fijala iz Novog Slankamena, Kornelija Đeri iz Banatskog Dvora,  Danica Boškov iz Čuruga, Aleksandra Regojević  iz Bačkog Gradišta i Agneš Kantardžić  iz Rumenke. 

DEČACI: Biljana Katić, Željka Čotra, Jovana Babić, Senka Perin, Isidora Ivanović, Ivana Balog, Marija Bogdanović i Aleksandra Nikolić iz Novog Sada, Marijana Ećimović iz Bačke Palanke, Božana Veselinović iz Veternika, Marijana Janković iz Temerina, Radmila Grbić iz Rumenke, Milena KanckoNataša Jakšić iz Šida, Aleksandra Srdić iz Obrovca, Jelena Kokot iz Bačkog Jarka, Verica Krstić iz Loka, Aleksandra Šimudvarac iz Bača, Nataša Zjačić iz Sremskih Karlovaca i Dragana Šolaja iz Gospođinaca.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti! 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosadska policija bez vode novorođenčad elektrovojvodina novosađani almaško groblje jkp lisje klinika za ginekologiju i akušerstvo Spens policija isključenje vode Elektrodistribucija Novi Sad gradsko groblje opens distrikt raspored sahrana novi sad servisne informacije štrand sahrane Novo naselje raspored sahrana i ispraćaja novosadsko porodilište opens 2019 JKP Vodovod i kanalizacija isključenja struje bebe betanija bez struje servisne informacije novi sad lisje sahrane novi sad