Radosne vesti iz Betanije: Za vikend rođeno 55 beba, 29 devojčica i 26 dečaka

Radosne vesti iz Betanije: Za vikend rođeno 55 beba, 29 devojčica i 26 dečaka

U novosadskom porodilištu, od petka u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

 

BLIZANCE: (dečaka i devojčicu) Višnja Seleš-Jerković iz Novog Sada.

 

DEVOJČICE: Jelena Subotić, Sanja Čubrilo, Amenda Roganović, Tamara Živković, Jovana Balašević, Sanja Latinović, Dajana Obradović, Milana Vasiljević i Tihana Sudar iz Novog Sada, Milica Radaković iz Kaća, Olgica Nikolić iz Deronja, Ilona Sabo i Sandra Mernjik iz Pivnica, Ružica Mikić iz Beške, Aleksandra Radaković, Nataša Krstić i Snežana Vasić iz Futoga, Marijana Popadić, i Jovana Dokić iz Veternika, Elizabeta Dobroka iz Srbobrana, Jelena Nović iz Krčedina, Snežana Bjelica, Ivana Mudri i Milena Danilovac iz Petrovaradina, Kristina Šefreze i Jelena Karać iz Bača, Renata Miškov iz Bačke Palanke i Renata Vereš iz Temerina.

 

DEČAKE: Ljiljana Stanić, Ivana Kragulj, Vanja Paroški, Gordana Tadić, Ivana Kostić, Sandra Jovanović, Svetlana Miljanović, Suzana Špan i Ljubica Dević iz Novog Sada, Eva Kiš iz Bečeja, Andreja Krasić iz Futoga, Olivera Radan iz Petrovaradina, Lidija Marjanović iz Budisave, Ivana Spasojev iz Ratkova, Radica Stojičić iz Čuruga, Vesna Zorić iz Inđije, Aleksandra Pešić iz Vilova, Svetlana Ćelić iz Rumenke, Aleksandra Atanacković iz Maradika, Sanela Sabo iz Miloševa, Ljubica Jurković iz Bača, Sonja Subić i Ružica Stojšin iz Kovilja, Čila Fodor-Miletin iz Hetina i Nevena Lazarević iz Beograda.

Čestitamo!

 

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!   

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan