Radosne veti iz Betanije: Rođeno 17 beba

Radosne veti iz Betanije: Rođeno 17 beba

U novosadskom porodilištu od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

DEVOJČICE: Slađana Milutinović, Jovana Drobac, Branka Aralica, Ivana Cvetković i Tijana Alavanja iz Novog Sada, Milijana Stijepović iz Veternika i Borislava Jovančić iz Turije.

DEČAKE: Jovana Devetak, Svetlana Bačkalić, Mihaela Juhas, Sara Cvjetković-Nedeljković, Valeria Tulenčić, Marija Tomić i Tijana Delić iz Novog Sada, Biljana Jovanović i Vedrana Drmanac iz Veternika i Vesna Zotović iz Kulpina.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan