Radosne veti iz Betanije: Rođeno 17 beba

Radosne veti iz Betanije: Rođeno 17 beba

U novosadskom porodilištu od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

DEVOJČICE: Slađana Milutinović, Jovana Drobac, Branka Aralica, Ivana Cvetković i Tijana Alavanja iz Novog Sada, Milijana Stijepović iz Veternika i Borislava Jovančić iz Turije.

DEČAKE: Jovana Devetak, Svetlana Bačkalić, Mihaela Juhas, Sara Cvjetković-Nedeljković, Valeria Tulenčić, Marija Tomić i Tijana Delić iz Novog Sada, Biljana Jovanović i Vedrana Drmanac iz Veternika i Vesna Zotović iz Kulpina.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenja struje bez struje raspored sahrana novi sad jkp lisje Republički hidrometeorološki zavod bez vode Isključenje struje novosađani Dom zdravlja dnevni horoskop novorođenčad policija gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sahrane novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo betanija novosadsko porodilište jkp novosadska toplana bebe Hitna pomoć horoskop raspored sahrana i ispraćaja istraživanje JKP Vodovod i kanalizacija bez grejanja Dom zdravlja Novi Sad isključenje vode horoskopski znaci servisne informacije novi sad elektrovojvodina