Radovi menjaju režim saobraćaja u Fruškogorskoj ulici

Radovi menjaju režim saobraćaja u Fruškogorskoj ulici

Zbog radova na vrelovodu, gradska uprava za saobraćaj i puteve odredila je privremenu izmenu režima saobraćaja u Fruškogorskoj ulici.

Saobraćaj će biti zabranjen između ulica Dr Ilije Đuričića i Milice Stojadinović Srpkinje. S Bulevara cara Lazara zabranjuju se leva i desna skretanja prema Fruškogorskoj ulici. Biće dozvoljeno skretanje ulevo s Bulevara cara Lazara na Bulevar oslobođenja prema "Merkatoru", iz druge saobraćajne trake za prestrojavanje od razdelnog ostrva za autobuse GSP.

Zbog radova će privremeno biti izmenjene trase autobusa GSP na linijama 4 i 11 u oba smera. Autobusi će voziti tako da umesto dela ulice Narodnog fronta i Fruškogorske koriste Bulevar cara Lazara i Bulevar oslobođenja do ulice Narodnog fronta i dalje postojećom trasom.

Osim toga, biće izmenjene i trase autobusa na linijama 1 i 8 u oba smera, tako da umesto dela Fruškogorske ulice koriste obilazak Bulevarom cara Lazara, Bulevarom oslobođenja i ulicom Narodnog fronta do Fruškogorske, i dalje postojećom trasom.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan