Radovi menjaju režim saobraćaja u Šafarikovoj

Radovi menjaju režim saobraćaja u Šafarikovoj

Prema informacijama iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije, zbog izvođenja radova na izgradnji vodovoda i kanalizacije u Ulici Josifa Runjanina, doći će do privremene izmene režima saobraćaja u Šafarikovoj ulici u Novom Sadu, na deonici od Uspenske crkve do raskrsnice sa Njegoševom ulicom.

U petak, 8. marta, biće zatvorena desna kolovozna traka (gledano iz pravca centra grada), a saobraćaj u oba smera odvijaće se na levoj kolovoznoj traci.

U subotu, 9. marta, radovi će biti izvođeni na levoj kolovoznoj traci, a saobraćaj će biti preusmeren na desnu traku.

Ukoliko bude potrebno, izmenjen režim saobraćaja zadržaće se i u nedelju.

– Ovom prilikom apelujemo na sve vozače da posebno obrate pažnju na novopostavljenu saobraćajnu signalizaciju i da svoju vožnju prilagode privremenim uslovima odvijanja saobraćaja u Šafarikovoj ulici – kaže se u saopštenju iz Kabineta gradonačelnika.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina servisne informacije JKP Vodovod i kanalizacija jkp lisje bez vode servisne informacije novi sad Dan oslobođenja Novog Sada u Drugom svetskom ratu klisa novosađani betanija horoskop Isključenje struje bez struje sahrane novi sad bebe jkp novosadska toplana intervju novosadsko porodilište gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izmena trase autobusa novosadska policija klinika za ginekologiju i akušerstvo izmena režima saobraćaja raspored sahrana i ispraćaja mural raspored sahrana novi sad JGSP "Novi Sad" isključenje vode novorođenčad isključenja struje