Radovi na održavanju saobraćajnica u Veterniku i Begeču zatvorili pojedine ulice

Radovi na održavanju saobraćajnica u Veterniku i Begeču zatvorili pojedine ulice

U okviru Programa održavanja objekata putne privrede, realizuju se radovi na redovnom održavanju saobraćajnica na teritoriji Grada Novog Sada, što prouzrokuje i privremene izmene režima saobraćaja.

Od četvrtka, 16. do ponedeljka, 20. marta, zbog radova na obnovi kolovozne konstrukcije, obustavljen je saobraćaj u Ulici vojvode Bojovića u Veterniku.

U naselju Begeč, takođe od danas, pa do četvrtka, 23. marta, na snazi je obustava saobraćaja u Ulici oslobođenja, kao i na pristupnoj saobraćajnici od prečistača otpadnih voda do Ulice nova 1.

Radovi u Ulici Branka Radičevića u Begeču, na deonici od Ulice Vuka Karadžića do Dunavske ulice, počinju u petak, 17. marta. Prilikom izvođenja radova, saobraćaj na ovoj deonici neće se odvijati, u periodu od 17 do 30. marta.

Od 20. do 22. marta izvodiće se radovi na popravci kolovoza u ulicama Nova 36 i Dežea Kostolanjija u naselju Veternik. O eventualnim izmenama režima saobraćaja uzrokovanih ovim radovima javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Podsećamo, radovi su počeli ili su najavljeni i u delovima Podbare, Salajke, Banjatića, Futoga...

RADOVI U TOKU: Koje ulice su zatvorene od danas, a koje će biti od ponedeljka

Kako bi odvijanje saobraćaja na teritoriji Grada Novog Sada bilo što bezbednije i ekonomičnije, iz Kabineta gradonačelnika apeluju na sve učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja i razumevanja, te da posebnu pažnju obrate na saobraćajnu signalizaciju.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan