Radovi na vrelovodu menjaju trasu više autobuskih linija

Radovi na vrelovodu menjaju trasu više autobuskih linija

Privremena izmena trase autobuskih linija broj 1, 3, 4, 6, 8, 12 i 18


Izmena trase određuje se zbog radova na rekonstrukciji vrelovodne mreže na Bulevaru Mihajla Pupina u Novom Sadu. Izmenjen režim saobraćajnih linija važi od 2. do 12. avgusta 2018. godine, a autobusi na linijama  1, 3, 4, 6, 8, 12 i 18 saobraćaće na sledeći način:


LINIJE BROJ 1 I 8

Smer ka Limanu: Od raskrsnice ulica Uspenske i Jevrejske autobusi skreću desno u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar oslobođenja, levo u Narodnog fronta, desno u Fruškogorsku ulicu do okretnice Štrand.

Smer od Limana: Od raskrsnice ulica Fruškogorske i Narodnog fronta autobusi skreću levo u Narodnog fronta, desno na Bulevar oslobođenja, desno u Jevrejsku, levo u Uspensku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


LINIJA BROJ 3

Smer sa Detelinare: Od raskrsnice ulica Uspenske i Jevrejske autobusi skreću desno u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar oslobođenja, levo u ulicu Maksima Gorkog, levo u Stražilovsku ulicu, dalje ulicom Žarka Zrenjanina do Bul. Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer iz Perovaradina: Od raskrsnice Bul. Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina autobusi skreću levo u Ulicu Žarka Zrenjanina desno u Ulicu Vojvođanskih brigada, desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bul. Oslobođenja, levo u Ulicu Кralja Petra I i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


LINIJA BROJ 4

Autobusi na ovoj liniji neće saobraćati za vreme izvođenja građevinskih radova.


LINIJA BROJ 6

Smer sa Adica: 
Od raskrsnice Futoške ulice i Bul. Oslobođenja autobusi skreću desno na Bul. oslobođenja, , levo u ulicu Maksima Gorkog, levo u Stražilovsku ulicu, dalje ulicom Žarka Zrenjanina do Bul. Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Podbare: Od raskrsnice Bul. Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina autobusi skreću levo u Ulicu Žarka Zrenjanina desno u Ulicu Vojvođanskih brigada, desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bul. Oslobođenja, levo u Futošku ulicui dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


LINIJA BROJ 12

Smer iz Centra: Od raskrsnice ulica Uspenske i Jevrejske autobusi skreću desno u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar oslobođenja do raskrsnice sa Ulicom Maksima Gorkog i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Telepa: Od raskrsnice Bul. Oslobođenja i Ulice Maksima Gorkog autobusi saobraćaju Bulevarom oslobođenja, skreću desno u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku do okretnice u Šafarikovoj ulici.


LINIJA BROJ 18


Smer Novo naselje-Detelinara-Liman-Novo naselje: Od raskrsnice Bul. Oslobođenja i Futoške ulice autobusi saobraćaju bul. Oslobođenja, dalje skreću desno na Bul. Cara Lazara i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. Na autobuskom stajalištu Bul. Oslobođenja-Futoška usklađuju prolazno vreme

Smer Novo naselje-Liman-Detelinara-Novo naselje: Od raskrsnice Bul. Cara Lazara i Bul. Oslobođeđa autobusi skreću levo na Bul. Oslobođenja, levo na Bul. Кralja Petra I i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. Na autobuskom stajalištu Bul. Oslobođenja-Jevrejska usklađuju prolazno vreme.


(kliknite na sliku za višu rezoluciju)


Autobusi na izmenjenom delu trase navedenih autobuskih linija koriste postojeća stajališta drugih linija, napominju iz JGSP "Novi Sad". 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan