Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja na Bulevaru kralja Petra prvog od petka

Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja na Bulevaru kralja Petra prvog od petka

Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" obaveštava da će u petak, 16. jula, u okviru već započetih radova na rekonstrukciji vrelovoda u bloku Bulevara oslobođenja i Gagarinove ulice, nastaviti radove na prelazu Bulevara kralja Petra prvog, u zoni raskrsnice sa Gagarinovom i Ulicom Branimira Ćosića.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni rekonstrukcije.

Za vreme izvođenja radova u ovoj fazi saobraćajna traka smera od raskrsnice Bulevara kralja Petra prvog sa Gagarinovom i Ulicom Branimira Ćosića ka Bulevaru oslobođenja biće zatvorena za saobraćaj.

Tokom rekonstrukcije, saobraćaj će se odvijati u drugoj saobraćajnoj traci dvosmerno uz ograničenje brzine kretanja vozila do 30 km/h i ukida se biciklistička staza u zoni radova.

Takođe, biće onemogućeno skretanje levo sa Bulevara kralja Petra I prema Železničkoj stanici na Bulevaru oslobođenja, dok će u suprotnom smeru, u raskrsnici Bulevara kralja Petra I i Gagarinove ulice, biti onemogućeno skretanje levo u Ulicu Branimira Ćosića i vozila koja se kreću Ulicom Branimira Ćosića na raskrsnici će moći da produže pravo prema Gagarinovoj ulici ili da skrenu levo na Bulevar kralja Petra I
prema Detelinari.

Planirani rok za završetak radova u ovoj fazi rekonstrukcije vrelovoda je 24. jul 2021. godine, dok je planirani rok za završetak svih radova u bloku Gagarinove ulice i Bulevara oslobođenja 7. septembar 2021. godine.

Iz "Novosadske toplane" mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan