Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja na još jednom delu Bulevara oslobođenja

Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja na još jednom delu Bulevara oslobođenja

JKP "Novosadska toplana" javlja da u četvrtak, 7. juna, nastavlja s radovima na rekonstrukciji i izgradnji vrelovoda duž Bulevara oslobođenja kod broja 66.

Zbog pomenutih radova, Gradska uprave za saobraćaj i puteve odredila je privremenu izmenu režima saobraćaja na Bulevaru oslobođenja – od raskrsnice sa Ćirpanovom ulicom do raskrsnice sa Futoškom ulicom.

Za vreme trajanja radova zauzima se parkiralište i biciklistička staza duž trase radova, kao i dve saobraćajne trake uz parnu stranu Bulevara oslobođenja, uz ograničenje brzine kretanja na 30 km/h.

Određuje se obavezan smer "pravo i levo" na Bulevaru oslobođenja, iz pravca Ćirpanove ulice ka Futoškoj ulici, uz zabranu skretanja "desno" sa Bulevara oslobođenja u Futošku ulicu.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 22. juna 2018. godine, a iz "Novosadske toplane" ovom prilikom mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bebe sahrane servisne informacije almaško groblje havarija na vodovodu jkp lisje klinika za ginekologiju i akušerstvo porodilište centralno groblje u Futogu jkp novosadska toplana matična knjiga rođenih RHMZ raspored sahrana i ispraćaja novosadsko porodilište bez struje vremenska prognoza novi sad isključenja struje raspored sahrana novi sad gradsko groblje novi sad novorođenčad betanija elektrovojvodina bez vode radosne vesti novosađani servisne informacije novi sad Republički hidrometeorološki zavod JKP Vodovod i kanalizacija isključenje vode