Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u delu Novog naselja

Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u delu Novog naselja

Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" u sredu, 16. maja, počinje s radovima na rekonstrukciji vrelovoda na potezu od objekta na Bulevaru kneza Miloša 13 prema ulici Stanoja Stanojevića.

Zbog pomenutih radova, a prema rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, određuje se privremena izmena režima saobraćaja u blokovskom delu objekata na Bulevaru kneza Miloša 11-21 i ulici Momčila Tapavice 2-6, sve do objekata u ulici Stanoja Stanojevića 2 i 4. 

Izmena režima saobraćaja će se odvijati tako što će na Bulevaru kneza Miloša od kućnog broja 11 do broja 15 (u zoni radova) biti zabranjeno parkiranje, a paralelno sa istim ukida se desna saobraćajna traka i zabranjen je saobraćaj za bicikliste.

Takođe, u delu ulice Stanoja Stanojevića od kućnog broja 2 do kućnog broja 4, predviđena je zabrana saobraćaja.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 5. jula 2018. godine.

Iz JKP "Novosadska toplana" mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

JGSP "Novi Sad" isključenje vode horoskop bez struje elektrovojvodina Republički hidrometeorološki zavod izmena režima saobraćaja novorođenčad servisne informacije novi sad jkp lisje novosadsko porodilište novosadska policija jkp novosadska toplana betanija javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija klisa gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode raspored sahrana i ispraćaja Isključenje struje isključenja struje servisne informacije JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana novi sad novosađani matičar novi sad bebe sahrane novi sad horoskopski znaci