Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u delu Podbare

Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u delu Podbare

JKP "Novosadska toplana" javlja da u ponedeljak, 4. juna, počinje s radovima na rekonstrukciji vrelovoda sa priključcima u bloku ulica Žarka Vasiljevića, Stevana Milovanova i Šumadijske.

Zbog pomenutih radova, određuje se privremena zabrana saobraćaja u delu Trga republike – od ulice Žarka Vasiljevića do Šumadijske, kao i u delu ulice Žarka Vasiljevića – od Trga republike do ulice Stevana Milovanova.

Ulica Miloša Bajića postaje "slepa" iz pravca Beogradskog keja, određuje se obavezan smer "desno" u ulici Žarka Vasiljevića u raskrsnici sa ulicom Miloša Bajića. Određuje se obavezan smer "levo i desno" u Daničićevoj ulici u raskrsnici sa Šumadijskom ulicom i određuje se obavezan smer "pravo i levo" sa parkirališta na Trgu republike.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 22. avgusta 2018. godine, a iz JKP "Novosadska toplana" mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove. 

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

klinika za ginekologiju i akušerstvo Spens matičar novi sad astrologija bez vode zagađenje vazduha isključenje vode raspored sahrana novi sad betanija JKP Vodovod i kanalizacija vlada srbije novosadsko porodilište novorođenčad sremska kamenica horoskop isključenja struje zodijak isključenja saveti sahrane novi sad raspored sahrana i ispraćaja horoskopski znaci dnevni horoskop bebe jkp lisje zdravlje magla elektrovojvodina zagađenje servisne informacije novi sad