Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u delu Podbare

Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u delu Podbare

JKP "Novosadska toplana" javlja da u ponedeljak, 4. juna, počinje s radovima na rekonstrukciji vrelovoda sa priključcima u bloku ulica Žarka Vasiljevića, Stevana Milovanova i Šumadijske.

Zbog pomenutih radova, određuje se privremena zabrana saobraćaja u delu Trga republike – od ulice Žarka Vasiljevića do Šumadijske, kao i u delu ulice Žarka Vasiljevića – od Trga republike do ulice Stevana Milovanova.

Ulica Miloša Bajića postaje "slepa" iz pravca Beogradskog keja, određuje se obavezan smer "desno" u ulici Žarka Vasiljevića u raskrsnici sa ulicom Miloša Bajića. Određuje se obavezan smer "levo i desno" u Daničićevoj ulici u raskrsnici sa Šumadijskom ulicom i određuje se obavezan smer "pravo i levo" sa parkirališta na Trgu republike.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 22. avgusta 2018. godine, a iz JKP "Novosadska toplana" mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove. 

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosadsko porodilište gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević isključenja struje isključenje vode novorođenčad Isključenje struje servisne informacije novosađani RHMZ Republički hidrometeorološki zavod gradsko groblje vremenska prognoza sahrane betanija elektrovojvodina raspored sahrana i ispraćaja bebe Vreme u Novom Sadu Elektrodistribucija Novi Sad servisne informacije novi sad horoskop JKP Vodovod i kanalizacija bez vode matičar novi sad jkp lisje klinika za ginekologiju i akušerstvo raspored sahrana novi sad bez struje horoskopski znaci sahrana