Radovi “Toplane” menjaju režim saobraćaja u delu Rotkvarije i Adamovićevog naselja

Radovi “Toplane” menjaju režim saobraćaja u delu Rotkvarije i Adamovićevog naselja

U ponedeljak, 19. oktobra, JKP "Novosadska toplana" počinje s radovima na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Svetojovanskoj ulici 3 u Novom Sadu.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova. U toku radova Svetojovanska ulica postaje "slepa" iz oba smera u zoni radova, a privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 2. novembra 2020. godine.

Takođe, istog dana "Novosadska toplana" počinje radove na izgradnji vrelovoda i vrelovodnih priključaka na Bulevaru Evrope i u Ulici Laze Nančića. Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova. Za vreme izvođenja radova privremeno se zabranjuje saobraćaj u raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Laze Nančića, uz ukidanje desne saobraćajne trake na Bulevaru Evrope u zoni izvođenja radova. Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 30. novembra 2020. godine.

Iz JKP "Novosadska toplana" napominju da navedeni radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone, te mole građane za strpljenje i razumevanje.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan