Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u okolini Riblje pijace

Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u okolini Riblje pijace

Zbog radova u okviru rekonstrukcije vrelovoda sa priključcima, koje "Novosadska toplana" izvodi u bloku ulica Žarka Vasiljevića, Stevana Milovanova i Šumadijske, od četvrtka, 5. jula, određena je privremena zabrana saobraćaja u delu Šumadijske ulice, od ulice Stevana Milovanova do Trga Republike.

Određen je i obavezan smer "pravo i desno" u Daničićevoj ulici u raskrsnici sa Šumadijskom ulicom, kao i obavezan smer "pravo i levo" na Trgu Republike u raskrsnici sa Šumadijskom ulicom, a takođe i obavezan smer "levo i desno" sa parkirališta na Trgu Republike.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 22. avgusta 2018. godine, a iz "Toplane" mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosadsko porodilište klinika za ginekologiju i akušerstvo Elektrodistribucija Novi Sad dnevni horoskop sahrane novi sad novorođenčad raspored sahrana i ispraćaja jkp lisje pošte srbije skupština grada novog sada elektrovojvodina bebe Isključenje struje JKP Vodovod i kanalizacija bez vode štrajk poštara betanija bez struje isključenje vode horoskopski znaci novosađani isključenja struje vremenska prognoza gradonačelnik Miloš Vučević gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Dom zdravlja Novi Sad servisne informacije novi sad horoskop zodijak raspored sahrana novi sad