Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u okolini Spensa i kampusa UNS

Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u okolini Spensa i kampusa UNS

Iz JKP "Novosadska toplana" javljaju da u četvrtak, 29. avgusta 2019. godine, počinju s radovima na rekonstrukciji vrelovoda na Bulevaru cara Lazara.

Zbog pomenutih radova, a prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, određena je privremena izmena režima saobraćaja na tri lokacije u zoni radova. 

Tokom izvođenja radova zabranjuje se biciklistima i pešacima kretanje na neparnoj strani dela Bulevara cara Lazara, od raskrsnice sa Fruškogorskom ulicom do broja 3 na Bulevaru cara Lazara, kao i kretanje u pešačkoj zoni kod Tehnološkog i Poljoprivrednog fakulteta.

Takođe, tokom izvođenja radova Sutjeska ulica postaje "slepa ulica" za automobile. Кolski prolaz kroz zgradu Javnog preduzeća "Sportski i poslovni centar Vojvodina" Novi Sad će biti zatvoren, kao i deo parkinga u zoni Fakulteta sporta i fizičkog obrazovanja u produžetku Sutjeske ulice.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 15. novembra 2019. godine.

Iz JKP "Novosadska toplana" napominju da radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone, te mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan