Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u ulici Novosadskog sajma

Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u ulici Novosadskog sajma

JKP "Novosadska toplana" u petak, 7. jula, nastavlja sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u ulici Novosadskog sajma od broja 2 do broja 56.

Zbog pomenutih radova, određena je privremena izmena režima saobraćaja u ulici Novosadskog sajma od broja 2 do broja 56.

Za vreme izvođenja radova u ulici Novosadskog sajma od broja 10 do ulice Branimira Ćosića zauzima se desna kolovozna traka u smeru od Bulevara Oslobođenja ka Hajduk Veljkovoj ulici.

Saobraćaj u ulici Novosadskog sajma preusmerava se u levu kolovoznu traku i odvijaće se dvosmerno, uz ograničenje brzine kretanja na 30 km/h.

Zabranjuje se skretanje levo iz ulice Novosadskog sajma u ulicu Branimira Ćosića i u ulicu Kosančić Ivana, kao i skretanje levo iz ulice Toplice Milana u ulicu Novosadskog sajma.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 24. avgusta 2017. godine, a iz JKP "Novosadska toplana" mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina sahrana Elektrodistribucija Novi Sad novosađani raspored sahrana novi sad bez struje RHMZ matičar novi sad raspored sahrana i ispraćaja bebe novorođenčad Vreme u Novom Sadu sahrane isključenja struje klinika za ginekologiju i akušerstvo gradsko groblje jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija betanija horoskopski znaci servisne informacije servisne informacije novi sad isključenje vode horoskop Republički hidrometeorološki zavod vremenska prognoza novosadsko porodilište gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Isključenje struje bez vode