Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u ulici Novosadskog sajma

Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u ulici Novosadskog sajma

JKP "Novosadska toplana" u petak, 7. jula, nastavlja sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u ulici Novosadskog sajma od broja 2 do broja 56.

Zbog pomenutih radova, određena je privremena izmena režima saobraćaja u ulici Novosadskog sajma od broja 2 do broja 56.

Za vreme izvođenja radova u ulici Novosadskog sajma od broja 10 do ulice Branimira Ćosića zauzima se desna kolovozna traka u smeru od Bulevara Oslobođenja ka Hajduk Veljkovoj ulici.

Saobraćaj u ulici Novosadskog sajma preusmerava se u levu kolovoznu traku i odvijaće se dvosmerno, uz ograničenje brzine kretanja na 30 km/h.

Zabranjuje se skretanje levo iz ulice Novosadskog sajma u ulicu Branimira Ćosića i u ulicu Kosančić Ivana, kao i skretanje levo iz ulice Toplice Milana u ulicu Novosadskog sajma.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 24. avgusta 2017. godine, a iz JKP "Novosadska toplana" mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

horoskop isključenja struje dnevni horoskop JKP Vodovod i kanalizacija bebe isključenje vode sahrane novi sad matičar novi sad pošte srbije vremenska prognoza novi sad bez struje novosadsko porodilište gradonačelnik Miloš Vučević klinika za ginekologiju i akušerstvo Elektrodistribucija Novi Sad Isključenje struje zodijak bez vode raspored sahrana i ispraćaja betanija servisne informacije novi sad jkp lisje obustava rada elektrovojvodina astrologija novorođenčad raspored sahrana novi sad štrajk poštara štrajk u pošti vremenska prognoza