Radovi u Stražilovskoj menjaju režim saobraćaja i u okolnim ulicama

Radovi u Stražilovskoj menjaju režim saobraćaja i u okolnim ulicama

JKP "Novosadska toplana" u četvrtak, 28. septembra, počinje s radovima na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u ulici Maksima Gorkog 15, u okviru rekonstrukcije i izgradnje vrelovoda u bloku zgrada između ulica – Stražilovska, Radnička i Maksima Gorkog.

Zbog pomenutih radova, određena je privremena izmena režima saobraćaja u ulicama Maksima Gorkog, Stražilovskoj i Radničkoj.

• u prvoj fazi radova u Ulici Makisma Gorkog od broja 11 do broja 15, u zoni izvođenja radova, ukida se desna saobraćajna traka, parking i bisiklistička staza.

• u drugoj fazi radova u Stražilovskoj ulici zauzima se jedna saobraćajana traka, na parnoj strani ulice kod objekta u Radničkoj ulici broj 19, a saobraćaj u Stražilovskoj ulici će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila.

• u trećoj fazi radova u Radničkoj ulici, u blokovskom delu između zgrada na broju 17-19, prema objektima u ulici Maksima Gorkog kod broja 10-12, biće zabranjeno parkiranje.

Privremena izmena režima saobraćaja važi od 28. septembra 2017. godine, po fazama u skladu sa dinamikom odvijanja radova, do 6. novembra 2017. godine, poručuju i "Toplane".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan