RADOVI U TOKU: Dokle se stiglo sa izgradnjom turbo kružne raskrsnice (FOTO)

RADOVI U TOKU: Dokle se stiglo sa izgradnjom turbo kružne raskrsnice (FOTO)

Niske temperature i sneg nisu zaustavili radove na izgradnji kružne raskrsnice Bulevar cara Lazara–Fruškogorska.

Kako se navodi u saopštenju iz Kabineta gradonačelnika, radovi se i dalje izvode na neparnoj strani Bulevara cara Lazara, od TC "Promenada" do Fruškogorske ulice, a za saobraćaj je zatvorena desna saobraćajna traka i biciklistička staza. Na ovoj deonici u toku je rušenje parkinga od broja 11 ka broju 7 i izgradnja kanalizacione mreže i postavljanje podzemnih instalacija.


Prema planiranoj dinamici, navedeni radovi trebalo bi da budu završeni do kraja nedelje, a o daljim aktivnostima na realizaciji ove investicije i predviđenim izmenama režima saobraćaja javnost će biti blagovremeno obaveštena – poručuju iz PR službe Grada i apeluju na sve učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja i poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju na Bulevaru cara Lazara.

Oceni vest:
1
7

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Nisam vozač, ali razumem

  pre 211 dan i 4 sata

  Radi se o ljudima koje obično zovemo megalomanima. Na stranu potreba da se zdipi još nešto javnog novca, tu bale uvek cure, a što više ukradu više i žele.
  Ali, oni očigledno ne shvataju ono - Čovek pravi planove, Bog se smeje - a što se odnosi na to da ne možeš uvek i na svakom mestu i u svako vreme sprovesti nešto što hoćeš.
  A da ne govorimo o onom - "Dok radi - NE DIRAJ!"
  Kao ni o onom - Narani svinje i ne diraj ništa!
  Živi bili pa videli, kad završe tu će biti više sudara nego igde.

  Oceni komentar:
  1
  11